Cartofi gratinati

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 6173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 250 g cascaval ras
  • 250 ml smantana
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Spalam cartofii, dar nu ii curatam apoi ii punem la fiert in apa cu sare.

Din momentul in care au inceput sa fiarba ii lasam 15 minute.

Ii scurgem apoi de apa, ii curatam si ii taiem feliute.

Ungem un vas termorezistent cu unt, asezam un strat de cartofi, presaram cascaval, punem putina smantana, alt strat de cartofi, cascaval, smantana si tot asa pana la epuizarea ingredientelor.

Ultimul strat trebuie sa fie de cascaval.

Dam vasul la cuptorul preincalzit si lasam pana se rumeneste frumos deasupra, 20-25 de minute.

Lasam sa se racoreasca putin apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun in cuib